• Diensten

Freerun is voor iedereen

Bij Rooftop Kings is iedereen welkom die aan zijn conditie wil werken door lekker te bewegen. We organiseren dan ook niet alleen lessen voor kinderen, maar ook leuke workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens een workshop maak je kennis met het fenomeen freerunnen en wie weet vind je het wel zo leuk dat het jouw nieuwe sport wordt.

Hier een aantal opties bij Rooftop Kings:

 •   Kinderfeestje

  Is je kind jarig en wil je eens wat anders doen dan cupcakes bakken of naar het zwembad? Reserveer dan een freerun verjaardagsfeestje. Tijdens het feestje maken de kinderen op een veilige manier kennis met freerunnen. Een leuk idee als jouw kind al een enthousiast freerun deelnemer is en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes hier ook graag kennis mee wil laten maken.

  Het feestje duurt anderhalf uur en word gegeven door een professionele begeleider.

  Kosten

  Indoor Freerunfeestje: € 150,-

  Heeft u verdere vragen neem dan gerust contact op.

 •   Een leuke activiteit voor Scholen en BSO’s

  Zoek je een leuke activiteit om te doen met de kinderen? Maak dan een afspraak voor een freerun les bij u op locatie. We laten de kinderen kennismaken met het freerunnen en daarna mogen ze zich heerlijk uitleven op het parcours. Uiteraard is er op ieder moment professioneel toezicht zodat de kinderen veilig hun gang kunnen gaan.

 •   Freerun Workshops

  Sta je met je bedrijf op een event en wil je jouw zaak op een ludieke manier onder de aandacht brengen? Laat Rooftop Kings dan een workshop freerun organiseren waar medewerkers en bezoekers aan deel kunnen nemen. Dit kan zowel indoor als outdoor. Vraag tijdig een offerte aan zodat we de datum in onze agenda kunnen noteren zodat je zeker weet dat je op ons kunt rekenen.

 

Nieuws

 • Gratis Freerunlessen

  Beste Rooftop Kings en Rooftop Queens,   Op zondag 18 en 25 Juli k...

  Lees meer
 • Zomerstop 2021

  De vaste lessen zullen komen te vervallen van 17 juli tot 30 augustus.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.