• Standaard header

Freerunnen op de daken van Rotterdam

Dit dak word volgebouwd met obstakels, een op maat gemaakt freerun park, speeltuin en een Airtrack. Kom kijken en meedoen!

Adres: Verlengde Nieuwstraat 15
Toegang gratis met Dakpas of voor €3 (kinderen tot 10 jaar alleen onder begeleiding)
Deelname aan Freerun Clinic: €3 (vanaf 6 jaar)

De Jan Prinsschool heeft een slimme oplossing voor het gebrek aan ruimte in de Rotterdamse binnenstad: het schoolplein zit namelijk op het dak. Dit geeft de kinderen een veilige plek om te spelen, mét uitzicht: vanaf het dak kijk je zo de Markthal in. Het innovatieve gebouw werd in 2010 bekroond door de vakjury van de Rotterdam Architectuurprijs.

Tijdens de Rotterdamse Dakendagen transformeren wij dit schoolplein tot een Freerun Dakpark. Freerunnen is een sport waarbij de hele stad jouw gym, speeltuin en territorium wordt: alle bankjes, hoekjes, railings én daken kunnen worden gebruikt voor spectaculaire flips en jumps. Het dak wordt ingericht met obstakels waar echte freerunners wel raad mee weten. Voor 3 euro kun je al meedoen met een clinic. 


Haal je kaartjes!

Nieuws

  • Free run zomerschool

    Free run Zomerschool (05-08-2020/29-08-2020) In de maand Augustus gaan we ...

    Lees meer
  • RTK x FS

    Freerunnen indoor en outdoor Zondag 2 Augustus

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.