• Diensten

Over Rooftop Kings

Rooftop Kings is een organisatie gespecialiseerd in het organiseren van veilige freerun workshops en lessen voor kinderen en volwassenen. Rooftop Kings wil niets liever dan de freerun sport bij jong en oud populair maken. We zijn ook vol op bezig met verschillende soorten bedrijfpromoties denk hierbij aan reclame video s, shows of andere freerun/parkour gerelateerde opdrachten. Wat betreft de freerunlessen is Rooftop Kings uniek in haar aanpak. Iedereen is altijd welkom, kinderen met gedragsproblemen of andere stoornissen worden op een begripvolle manier meegenomen in de lessen. Zo voorkomen we dat de kinderen zich anders behandeld voelen.

Wekelijkse lessen voor de jeugd

Rooftop Kings organiseert op vaste avonden workshops. Je kunt kiezen voor Freerun in Hoogvliet, Freerun lessen in Rotterdam Delfshaven, Crooswijk en Charlois of kom freerunnen in Spijkenisse. Na een gratis proefles beslist je kind of hij of zij ermee door wil gaan en sluit je voor een scherp tarief een abonnement af. Zie de tarieven bij Abonnementen. Daarnaast kun je voor een freerun feestje, bijvoorbeeld een sportief freerun verjaardagsfeestje voor je kind een datum en tijd reserveren bij één van onze locaties.

Nieuws

  • Spijkenisse vakantietraining

    Meld je hieraan om in de vakantie te trainen

    Lees meer
  • Rooftop Kings tot 19 januari

    We gaan jammer genoeg even dicht.

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.